Simkens Fotografie is het juiste adres voor portretfotografie, goedgekeurde pasfoto's voor al uw documenten alsook studiofotografie met verschillende achtergronden.

Portretfotografie kan zowel binnen als op een buitenlocatie plaatsvinden, zowel in kleur, zwart-wit als in sepia. Simkens Fotografie beschikt over een eigen professionele studioruimte.

Pasfoto's op afspraak doen wij alle dagen van de week
(ook 's avonds)!

Op 22 maart 2022 stoppen wij met het maken van pasfoto's. Dus wilt u nog een setje bij ons laten maken nog snel een afspraak maken voor die tijd.
Pasfoto van uw baby is ook geen probleem. Wij maken de geschikte pasfoto al vanaf de eerste weken.
Voor € 13,50 ontvangt u een set van 4 pasfoto's en als extra een foto van 7x10 cm.
Ook pasfoto's voor een Amerikaans, Chinees of Indiaas visum leveren wij volgens de juiste specificaties en klaar terwijl u wacht

Ons adres:
Prins Willem-Alexanderplein 1
5595 EK Leende

Vergrotingen van de pasfoto's zijn ook mogelijk. Wij bewaren uw pasfotobestand. Dus als u een extra setje pasfoto's wilt hebben, leveren wij dat voor € 8,50.
Wij zijn dé pasfotospecialist van Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard, Soerendonk en Maarheeze!
Ook uit Eindhoven komen regelmatig bezoekers!

Denkt u ook eens aan een origineel geschenk in de vorm van een familiekalender. Na een uitgebreide fotosessie kiest u de 12 leukste opnames uit, waarvan een schitterende kalender wordt vervaardigd. Een blijvend en gewaardeerd geschenk!

Ook kunt u bij Simkens Fotografie een cadeaubon bestellen waarmee de ontvanger bijvoorbeeld een complete familiereportage kan laten maken. Een gewild geschenk voor jubilea, huwelijken, etc. Voor meer informatie en een prijsindicatie kunt u bellen met Eugène Simkens: 06-2626 8794.